Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Nov 22, 2017

Charms Treaplus Chewable - FORMULA PUTIH JEPUN telah sampai ke MALAYSIA - KESAN SEAWAL 8 HARI !!!!!!!!!!






Alhamdulillah stock baru aje mendarat di kedai De Iras Zie Beauty….masih panas2 lagi.

Kepada cus yang datang hari ahad tempoh hari kalau free esok bole datang ye….

Ni lah produk supplement terbaru dari #charms #treaplus yang formulanya dan raw material dari #jepun. Jangan ragu2 ye ia lulus #kkm.

Hanya #kunyah-kunyah terus cantik berseri


FORMULA PUTIH JEPUN telah sampai ke MALAYSIA! Alhamdulillah formula terbaru untuk PEMUTIHAN KULIT secara BERGANDA telah diformulasikan dari bahan-bahan SEMULAJADI TANPA KOLAGEN mengfokuskan terhadap PEMUTIHAN KULIT SECARA BERGANDA. 

1 Bahan aktif AGEN PEMUTIH SEMULAJADI ini menjadi rebutan ramai gadis JEPUN yang mengimpikan kulit PUTIH GEBU dan formulanya sangat sesuai dengan iklim orang Asia.


Charms bakal MENERAJUI supplement putih TANPA KOLAGEN yang dapat membantu menampakkan kesannya seawal hari ke-8. 

Siapa yang SESUAI mengambilnya? 
Lelaki /Wanita yang ingin mendapatkan KULIT YG CERAH & BERSERI SATU BADAN. 

Mereka yang mempunyai masalah JERAGAT YG DEGIL 
Mereka yang mempunyai masalah TONA KULIT TDK SEKATA/KUSAM 
Mereka yang mempunyai masalah PARUT JERAWAT YG HITAM/MERAH 
Mereka yang mempunyai PORI-PORI BESAR/PARUT BERLUBANG In shaa Allah formula LUAR BIASA utk kesan PEMUTIHAN KULIT SECARA berganda ini mendapat kelulusan KKM, 
HALAL JAKIM dan juga diiktiraf saintis & formulanya daripada European Countries. 

Kesan 5 bintang pada harga 1 bintang adalah sangat-sangat luar biasa! Ianya bakal dilancarkan tidak lama lagi dan untuk gelombang pertama ini, kuantitinya adalah terhad dari bahan-bahan segar dari ladang. 





Dapatkan sekarang PM / whatsapp
013 3456250 / 012 2216093

Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty

Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock
ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan

Tel 013-3456250 / 012-2216093

Nov 9, 2017

Charms Fig Baby Soap / Charms Fig Feminine Soap - TANPA SEDIKIT PUN BHN KIMIA - SABUN BUAH TIN - HANYA MANDI BILAS EZIMA PULIH !!!!!!!

Hari ni dah rasa confident sikit seb skin 1 bdn makin pulih. 
X sangka #charmsfigfemininesoap dan #charmsfigbbsoap ini membantu sangat2. hanya mandi dan sabun biarkan beberapa minit di kulit lepas tu bilas kurangkan rasa gatal.
Alhamdulillah..syukur sangat masalah alegik kulit akak makin pulih…. Akak guna baru nak masuk 2 ketul setiap jenis alhamdulillah 3/11/2017 semakin pulih kulit akak. Happy sangat kalau x adoi…risau …sedih…iye lah kulit jd cam tu. Stress tahab gaban๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚





PERTAMA DI MALAYSIA sis!
.
KHAS UTK SIS YG ADA BABY, ANAK KECIK lagi2 yg ada ECZEMA & DEWASA YG KULIT MUKA DAN BADANNYA SUPER SENSITIF. pantang alahan mcm2..
.
Tlg jgn biarkan baby kecik kita disirami bahan2 berchemical..LINDUNGI BAYI KT..Lindungi mereka sejak kecil..
.
NAMPAK TAK BIJI2 BUAH TIN tu sis?
.
SABUN BUAH TIN buah dr syurga, diperkaya dgn OAT..dibuat dgn TANGAN MANUSIA..bkn mesin dan DIPERAM 45 hari supaya PH nya dpt dibalancekan..
.
Alhamdulillah ๐Ÿ’ฏ NATURAL tanpa bahan sintetik dan chemical JAUH SEKALI..
.
SPECIAL HANDCRAFTED sis!
๐Ÿ’ฏ NATURAL Tanpa sintetik tanpa chemical..
Khasiat Buah tin, Jojoba Oil, Lavender oil, Olive oil..TERAPI KULIT BAYI SUPAYA TIDUR LEBIH LENA..
.
Kt pun sng buat kerja๐Ÿ˜



๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60133456250
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60122216093

Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty
Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013-3456250 / 012-2216093

Oct 30, 2017

LUFF❤SKIN BOOSTER - Vitamin khas utk Orang yg nak kulit GEBU , PUTIH & CANTIK

Terbaru & Terkini ! Vitamin khas utk Orang yg nak kulit GEBU , PUTIH & CANTIK  !! Introduce our new product... LUFF❤SKIN BOOSTER by LUFFIYA . 
.
.
Kami cipta khas LUFF❤SKIN BOOSTER  daripada bahan yang high quality & serbuk vitamin c tulen !! 
Tak perlu lagi berhabis duit untuk injection vit C atau Botox untuk kelihatan putih !!
.
Iya memang hebat. Tak ada yang boleh lawan pun serbuk vitamin c ni. . Ni lah vitamin yang produk2 lain duk guna dalam skincare, jus, supplement dan lain2. Tp mereka guna sikit sahaja sbb kos nya mahal. Tp kami nak bagi special pada anda, sekarang anda sudah boleh menikmati vitamin c yang tulen 100% tanpa campuran untuk jadikan kulit anda perfect!
.
Siapa yang tak cuba t e r s a n g a t t t t t t t la rugiiiiii...
.
Sebab Harga Mampu Milik !! sangat jimat berbaloi-baloi. Natural dan selamat pulak tu.
.
Now dah boleh cantik cara selamat
.
LUFF❤SKIN BOOSTER amat sesuai untuk LELAKI & PEREMPUAN yg mengalami masalah :-
✔Kulit kusam/ gelap
✔ Kulit kering / bersisik
✔ Kulit berjerawat/ berjeragat/blackhead/whitehead
✔Kulit berminyak/ kombinasi 
.
.

Fungsi LUFF❤SKIN BOOSTER:-

❤Fungsi utama adalah Mencerah dan memutihkan kulit wajah dan badan secara semulajadi 
❤ Menjadikan kulit kusam bertukar wajah berseri-seri & glowing 
❤Bantu menjadikan tona kulit lebih sekata, glowing dan melembabkan kulit
❤Bantu atasi masalah jerawat , Memudarkan parut kesan  dan mengurangkan white dan black head
❤Sangat bagus untuk Menghilangkan jeragat terlampau
❤mengurangkan kesan sunburn,  mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
❤Bantu menghasilkan kolagen dalam badan
❤Bantu menggantikan tisu rosak dan sembuhkan luka
❤Bantu tingkatkan imun tubuh
❤Menghilangkan kehitaman ketiak, hitam celah peha, dan juga menghilangkan rekahan tumit
❤Menganjalkan, mengecilkan liang roma & pori terbuka 
❤Sesuai untuk ibu yang menyusu dan dapat memberi vitamin kepada bayi
❤Serta mencerahkan kulit bayi yang menyusu badan
❤Sesuai juga untuk ibu mengandung 6 bulan ke atas 


Cara pengambilan yg di syorkan:-
✔Boleh Terus kemam 
✔ Boleh di bancuh dgn air suam atau campur jer dalam apa2 minuman kegemaran anda seperti milo/sirap/ jus buah-buahan. 
✔ 1 Sachet setiap hari. 

Ingredients utama:-
Serbuk Vitamin C Tulen, Delima, Stevia


JOM AMALKAN VITAMIN C UNTUK KESIHATAN & KECANTIKAN LUAR & DALAM!
"Nak Cantik Gebu? “

Jommm consume LUFF❤️SKIN BOOSTER
Pure Vit C by Luffiya yg mampu mencerahkan ..
rasa yg sgt best...kesan seawal 7 hari

Click je sini๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Dapatkan sekarang PM / whatsapp
013 3456250 / 012 2216093

Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty

Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock
ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
https://sites.google.com/view/deirasziebeauty

Oct 11, 2017

PROMO CIKGU JELITA - Beli 3 Charms Kaisya Serum - PERCUMA 1 Set Berus Solekan Makeup 12-20/10/2017



CHARMS PROMO CIKGU JELITA 
- Beli 3 Kaisya Serum 
- PERCUMA 1 Set Berus Solekan Makeup 
Mulai 12-20/10/2017


Charms Kaisya Serum
15ml

RM 89.90 (SM)
RM 99.90 (SS)

KKM/USM
NOT161203423K

Bahan-bahan
Apple StemCell, Kolagen, Aloe Vera, Pati Witch Hazel, Hydrolized Soy Protein, Vitamin E, Cinnamon

Kelebihan Charms Kaisya Serum

 ✔ Meningkatkan Keanjalan, anti-penuaan & melicinkan kulit
✔ Mengandungi VITAMIN E untuk merawat parut serta cela di wajah serta menjadikan kulit tampak bercahaya.
✔ Mengandungi VITAMIN C untuk melembutkan dan menyuburkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan baru, sel-sel kulit yang sihat dan gebu.
✔ Mengandungi VITAMIN B3 untuk melindungi kulit dari kerosakan UV
✔ Menyingkir kulit-kulit kasar, kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus & kedutan serta membantu mengurangkan mengelupas dan mengembalikan kelembutan kulit serta anti bakteria
✔ Mengandungi kolagen untuk mengekalkan keremajaan.
✔ Membantu mencerahkan dan anti-oksidan serta anti-radang.
✔ Mengandungi ekstrak lidah buaya untuk melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan kulit kering atau rosak serta menghilangkan kedutan dan memberi kulit wajah yang lebih sihat dan lebih muda. Ia adalah sumber yang besar kpd Vitamin E.
✔ Mengurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh gatal-gatal yang berterusan. serta membantu merawat kulit yg terbakar matahari.
✔ Membantu merawat masalah jerawat, kekeringan kulit dan apa-apa jenis masalah kulit.  
     
 Tekstur Kaisya Serum  
 Likat. Oleh itu, ia tahan lama kerana bukan dlm bentuk cecair. Sejurus selepas pemakaian akan rasa sejuk (mint) sahaja serta rasa fresh. Selepas 5 saat kulit lembut bak sutera.  
     
 Tips menggunakan Charms Kaisya Serum  
  
✔ Hanya sekali pump untuk keseluruhan wajah dan leher.
✔ Boleh dipakai sebelum foundation yang menjadikan kulit tampak bercahaya serta foundation yang sangat flawless pada wajah. 
✔ Boleh dipakai sebelum tidur sebagai perawatan wajah.


Bahan-bahan

Bahan-bahan Charms Kaisya Serum 


 Apple Stem Cell
• Mengatasi masalah penuaan
• Mengembalikan keremajaan Kulit
• Mengatasi masalah Jeragat
• Mencerahkan Kulit


 Kolagen
• Kolagen dapat membantu mengekalkan kecantikan.
• Untuk awet muda.


 Aloe Vera
• Ia mampu memberi kelembapan pada kulit yang terdedah dengan sinaran matahari.
• Vitamin C dan E dalam gel lidah buaya mampu merawat kulit secara semulajadi dan menjaga dari terhidrat.


 Pati Witch Hazel
• Membersihkan kulit dan mendinginkan iritasi.
• Membantu mengawal jerawat dengan cara meredakan inflamasi.
• Mengurangi minyak dan mengecilkan pori-pori wajah.


 Hydrolized Soy Protein
• Ia adalah ejen anti-radang untuk kulit.
• Bahan penjagaan kulit anti-penuaan dengan fungsi untuk melindungi kulit daripada radikal bebas.
• Mengurangkan kesan-kesan yang berkaitan dengan proses penuaan dan pembangunan garis-garis halus dan kedutan.


 Vitamin E
• Membantu melindungi kulit dari bahan radikal bebas dan kuasa-kuasa alam sekitar
• Ia dapat membantu dalam menghilangkan kesan parut yang berlaku pada permukaan kulit.
• Membantu menegangkan kulit dan melindungi kulit dari sebarang masalah serta membantu proses penyembuhan permukaan kulit dari dalam.



 Cinnamon
• Bertindak sebagai pemudar parut, kulit kayu manis juga bertindak untuk mengecutkan jerawat yang tumbuh di muka.


BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP  
De Iras Zie Beauty   
013-3456250 / 012-2216093  

ATAU  

TERUS DATANG KEDAI   

De Iras Zie Beauty  
Lot G-19, Ground Floor,  
Anggerik Mall Jalan 14/8,  
Seksyen 14 40000 
Shah Alam  Selangor Darul Ehsan  
Tel 013-3456250 / 012-2216093  
deirasziebeauty@gmail.com

Oct 2, 2017

Kama Sakti produk khas untuk lelaki



MAKANAN LELAKI SEBENAR

Kama Sakti Batin adalah supplement pertama yang menggabungkan "super-foods" dan herba-herba traditional yang  diformulasikan khas untuk lelaki.

Ia adalah sebuah kebanggan hasil titik peluh dan kajian selama 2 tahun daripada team kami. Kami telah mengembara ke China, India & Thailand dan menemubual beberapa doktor, pakar urologist, pakar permakanan dan pakar perubatan traditional Cina dan Ayurveda  untuk mengenalpasti dan mencari "super-foods" dan herba-herba traditional yang telah digunakan beribu tahun untuk mengubat dan meningkatkan prestasi  lelaki.

Misi kami jelas, iaitu untuk menghasilkan satu supplement yang lengkap untuk lelaki dan kami pulang dengan bangganya kerana misi kami tercapai.






Kama Sakti produk khas untuk lelaki.
Boleh terus di telan tanpa perlu dibancuh. 
Hanya koyak sachet sahaja.



Dapatkan sekarang PM / whatsapp
013 3456250 / 012 2216093

Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty

Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock
ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...