Produk Muslim. MyShine GlutaGen Berries ++ Vit E. Menyerlahkan Kejelitaan, Keceriaan & Kelansingan.

Sep 18, 2017

BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1 - MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT (Latest Packaging)


BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1 
MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT 

Bee Venom Skincare 4 in 1 ialah merupakan krim dari ekstrak madu asli yang berkesan dalam membantu anda di luar sana yang serius ingin hilangkan jeragat dari wajah. 
Bee Venom Skincare 4 in 1 sesuai diguna pakai oleh mereka yang mempunyai kulit yang bermasalah seperti tona tidak sekata,masalah jeragat,jerawat,bintik hitam kesan parut jerawat,terdedah kepada sinaran matahari dan gelap di bawah mata. 

Diformulasi dari bahan-bahan yang berkualiti dan Gred A, yang terdiri daripada tumbuhan semulajadi, dan kaya dengan vitamin E untuk menghilangkan masalah kulit di samping melembut dan melicinkan kulit. 
Jerawat dan jeragat boleh hilang dalam tempoh masa 72 jam. 
Bee Venom Skincare 4 in 1 juga bukan sekadar memudarkan jeragat,malah ia juga dapat membantu 
mencerahkan kulit wajah & menghilangkan segala bintik-bintik hitam. 

FUNGSI & KELEBIHAN BEE VENOM
 SKINCARE 4 IN 1 : 
✔ Membantu menghilangkan jeragat 
✔ Merawat kulit kusam 
✔ Menghilangkan jerawat 
✔ Menghilangkn parut 
✔ Meremajakan kulit 
✔ Anti penuaan 
✔ Meredakan kemerahan kulit 
✔ Menutup lubang pori yang terbuka 
✔ Menggebu dan menghaluskan kulit 
✔ Meratakan tona kulit 
✔ Mengurangkan minyak pada wajah 

BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1 TERDIRI DARIPADA
 4 ITEM :
● Bee Venom Honey Liquid Cleanser
● Bee Venom Moisturiser & Repairing 
● Bee Venom Sunblock Foundation 
● Bee Venom Serum 

BEE VENOM SKINCARE 4 IN 1 PRODUK SUCI & HALAL 
TANPA SEBARANG KESAN SAMPINGAN 
KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM) 

CARA PENGGUNAAN BEE VENOM 
SKINCARE 4 IN 1 : 
→ Bersihkan wajah terlebih dahulu dengan menggunakan Bee venom honey liquid cleanser 
→ Lap kering dengan tuala bersih 
→ Ambil 1 kapas muka dan titiskan 3 titis Bee Venom serum kemudian di sapu dari bawah wajah menghala ke atas wajah, sapu juga pada leher dengan sekata, kemudian dibiarkan selama 2-3 minit untuk serum itu meresap sepenuhnya ke dalam kulit. 
→ Sapu rata Bee Venom Moisturizer. Moisturiser ini boleh dipakai pada waktu siang Dan juga pada waktu malam 
→ Sapu rata Bee Venom Sunblock Foundation . Sunblock ini boleh dijadikan sebagai sapuan asas (foundation) sebelum memakai makeup (*Sunblock dipakai waktu siang sahaja) 


Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty

Fb pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock

BERMINAT?? 
CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty
013-3456250 / 012-2216093

ATAU

TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor,
Anggerik Mall Jalan 14/8,
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com

www.deirasziebeauty.blogspot.my

GlutaGen Berries ++ Vit E PROMO MERDEKA / HARI MALAYSIA 15 Aug - 30 Sep 2017









Jom Grap PROMO..PROMO…
Promo MERDEKA 2017
1B RM170
2B RM300
7B RM700 FOC 1B

Mengandungi pelbagai buah berries…
Khasiat GlutaGen Berries ++ Vit E - Kulit jerawat batu & jerawat pasir hilang dlm 5 hari
- Antioksidan Tinggi
- Meningkatkan daya tahan tubuh
- Menormalkan kadar kolestrol & gula darah
- Mengoptimal sistem metabolisma, detoksifikasi, pertumbuhan sel baru
- Parut jerawat, parut hitam bekas jerawat dapat diatasi 14 hari
- Kulit yang gelab menjadi putih bercahaya
- Kulit muka dan badan putih sekata
- Kulit yang kusam menjadi cerah berseri
- Kulit yang kasar menjadi halus
- Kulit gelab celah peha dan ketiak menjadi cerah kembali
- Kulit jeragat, pigmentasi berkurangan
- Kulit kusam bersinar kembali
- Lingkaran gelab bawah mata hilang
- Pelbagai masalah penyakit kulit dapat di atasi
- Badan jadi cergas dan bertenaga

Sesiapa yang berminat boleh
hubungi πŸ“²De Iras Zie Beauty 
013 3456250 / 012 2216093
ATAU TERUS DATANG KEDAI
De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013-3456250 / 012-2216093




Aug 29, 2017

Dr Glow Skin Care 5in1 With Dr Glow Triple Brightening Masker (LIMITED STOCK)




FeedBack Customer Dr Glow 5in1 Skin Care…..
dalam masa 1 wk penggunaan beliau amat berpuas hati…JERAWAT KECUT…

Dr Glow Skin Care 5in1
With Dr Glow Triple Brightening Masker (LIMITED STOCK)

FUNGSI UTAMA SKIN CARE

• mencerah kulit kusam, meratakan kulit x sekata
• menyerikan & melicinkan kulit (glowing flawless)
• melembapkan kulit kering
• mengurangkan masalah kulit berminyak
• menutupi pori2, so jerawat baru tak tumbuh
• mengecut, merawat & menghilangkan jerawat
• mengatasi masalah parut & jeragat
• melicinkan kulit, kulit terasa halus dan smooth
• mengurangkan garis2 halus
• tak peeling, tak berminyak, tak melekit, tak menipiskan kulit, berbau wangi
• natural, tidak merosakkan kulit & tidak mengandungi bahan2 kimia yg berbahaya
• halal, kkm & gmp approved, local product, formula dari doctor pakar kulit new zealand
• sesuai utk semua jenis kulit

Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty

Fb pages DrGlowShahAlam

Ready Stock

BERMINAT?? 
CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP
De Iras Zie Beauty
013-3456250 / 012-2216093

ATAU

TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor,
Anggerik Mall Jalan 14/8,
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093
deirasziebeauty@gmail.com
www.deirasziebeauty.blogspot.my

BEYONDCAPS GLUTA-L GLUTATHIONE PLUS VITAMIN C CAPSULES




Gluta-L Glutathione Plus Vitamin C Capsules adalah pelengkap yang diformulasikan dari teknologi Jepun khusus untuk membantu merawat permasalah kulit disamping memberi tenaga kepada setiap sel dalam badan. Ia mengandungi L Glutathione elemen penting dalam memulihara, dan merawat masalah kulit dari dalam. Ramuan ini mampu melindungi kulit dari sinar UV. Kulit akan tampil cerah, berseri-seri dan bebas cela dari masa ke semasa. Vitamin C pula dapat membantu memberi tenaga kepada sel dalam badan untuk merawat dan memberi kecergasan yang optima untuk kekal aktif dalam melakukan aktiviti harian anda. 

Lambakan pelengkap di pasaran membuatkan pengunaan keliru dan ragu-ragu umtuk membeli mana satu yang sesuai dengan badan. Kini tidak lagi. Gluta-L Glutathione Plus Vitamin C Capsules merupakan pelengkap yang selamat, diteknologikan dari Negara Jepun, pelengkap ini memberi kesan yang optimum kepada pemasalahan kulit dan memberi tenaga kepada setiap sel dalam badan. Mengandungi L Glutathione ‘Mother of All Antioxidants’ diperakui sebagai sumber anti oksida, yang diyakini dan dipercayai. Bersumberkan dari buah-buahan dan sayur-sayuran, L Glutathione merupakan agen anti-oksida yang mampu mencerahkan dan menghilangkan pigmentasi pada kulit. Ia memperbaiki dan melindungi kulit daripada sinaran UV. Vitamin C yang terdapat pada pelengkap ini memberi tenaga tambahan kepada sel badan untuk lebih bertenaga dan kekal cergas sepanjang hari. Di samping itu,ia mampu mempercepatkan proses pembaikpulihan dan keanjalan kulit. Kulit akan tampil lebih segar, cerah dan muda remaja setiap kali pengambilan Gluta-L Glutathione Plus Vitamin C Capsules.


Just nak update baru aje try #beyondplans skin care ni dlm beberapa hari so far my skin ok dgn skin care ni.
πŸ‘‰ lgi satunya yang paling best #beyondcaps ni baru aje consume seb sebelum ni akak memang susah nak try2 prod yg x menentu…
hari ni terasa makin slim atau kuruih (perasan lak akak) sebabnya leh pakai baju yg dah 10 thn simpan…mcm x caya lak…..sebelum ni ada yg tegur makin putih dan glowing …..

Yang penting produk lulus kkm…jgn was2…

Nak tau details boleh watsap πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
De Iras Zie Beauty +60133456250
De Iras Zie Beauty +60133456250
De Iras Zie Beauty +60133456250 

🐯 Jom follow
@deirasziebeauty

Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013-3456250 / 012-2216093

Aug 11, 2017

CHARMS PROMO SUSUK MODEN 2.0 KAISYA SERUM + FOUNDATION ASAL RM148 PROMO RM130 SAHAJA


πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠYeh…yeh..ye…CHARMS PROMO SUSUK MODEN 2.0  KAISYA SERUM + FOUNDATION  
ASAL RM148 
PROMO RM130 SAHAJA

PROMO 11 AUG - 3 SEPT 2017

πŸ“’πŸ“’πŸ“’ Jom order WHATSAPP SUSUK MODEN 2.0 SEKARANG πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
+6013 3456250 / +6012 2216093
+6013 3456250 / +6012 2216093

🐯 Jom follow

@deirasziebeauty

Fb Pages DeIrasZieBeauty
Ready Stock

ATAU 

TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013-3456250 / 012-2216093

CHARMS PROMO SEMPENA MERDEKA 2017 - 11 Aug - 3 Sep 2017 Jangan Lepaskan Peluang !!!!!!!!




Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty
Fb Pages DeIrasZieBeauty

πŸ“²www.wasap.my/60133456250
πŸ“²www.wasap.my/60122216093

Ready Stock

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013-3456250 / 012-2216093



Jul 17, 2017

Charms Fig Baby Soap - TANPA SEDIKIT PUN BHN KIMIA - SABUN BUAH TIN





PERTAMA DI MALAYSIA sis!
.
KHAS UTK SIS YG ADA BABY, ANAK KECIK lagi2 yg ada ECZEMA & DEWASA YG KULIT MUKA DAN BADANNYA SUPER SENSITIF. pantang alahan mcm2..
.
Tlg jgn biarkan baby kecik kita disirami bahan2 berchemical..LINDUNGI BAYI KT..Lindungi mereka sejak kecil..
.
NAMPAK TAK BIJI2 BUAH TIN tu sis?
.
SABUN BUAH TIN buah dr syurga, diperkaya dgn OAT..dibuat dgn TANGAN MANUSIA..bkn mesin dan DIPERAM 45 hari supaya PH nya dpt dibalancekan..
.
Alhamdulillah πŸ’― NATURAL tanpa bahan sintetik dan chemical JAUH SEKALI..
.
SPECIAL HANDCRAFTED sis!
πŸ’― NATURAL Tanpa sintetik tanpa chemical..
Khasiat Buah tin, Jojoba Oil, Lavender oil, Olive oil..TERAPI KULIT BAYI SUPAYA TIDUR LEBIH LENA..
.
Kt pun sng buat kerja😍


πŸ“²www.wasap.my/60133456250
πŸ“²www.wasap.my/60122216093

Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty
Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013-3456250 / 012-2216093

Tamar Milk yang Yummy.....Teramat le enaknya bila di minum ...untuk kesihatan Dan Kesegaran.....






Yeh.. yey…
Tamar Milk sudah berada di sini ye…
Jom dapatkan susu yang sedap ni…

Ready Stock
ATAU TERUS DATANG KEDAI
De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013-3456250 / 012-2216093


Jun 15, 2017

Charms Promo Raya Sakan Produk Charms Solek & Rawat. Mulai 14 Jun 2017 SEHINGGA STOK MASIH ADA


Charms Promo Raya Sakan
Produk Charms Solek & Rawat.
Mulai 14 Jun 2017
#PromoRayaSakan

Hari Raya dah x lama lgi apa lagi
Tunggu….kalau nak pos pun skrg ni lambat sampai… 
Datang terus ke De Iras Zie Beauty, Anggerik Mall, Shah Alam. 

Tester pun ada…..bole le test2… 

😁 JOM DPTKAN SEMUA PRODUK2 CHARMS SKRG!! 

WHATAPP “CHARMS” KE 
+6013 345 6250 / +6012 221 6093

Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty
Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock

ATAU TERUS DATANG KEDAI
De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013-3456250 / 012-2216093
www.deirasziebeauty.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...